ACUM! Accident de muncă la Locativserv! O casieră a căzut RĂU pe scări!

Un nefericit accident de muncă a avut loc mai devreme la Locativserv, victima fiind luată cu Ambulanţa şi transportată la UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ.

Din ce spun martorii oculari, victima ar fi chiar o angajată a firmei care are sediul în Mall-ul pe care îl administrează. Aceasta, care lucrează pe postul de casieră, ar fi fost găsită aproape fără cunoştinţă de o femeie de serviciu, cu răni la picioare, torace şi chiar la buză. Din primele informaţii, casiera ar fi mers la baia de pe un etaj superior (et 5) şi la întoarcerea spre birou, în timp ce cobora pe scări ar fi căzut şi s-ar fi rostogolit.

Până la această oră, Locativserv (firmă a Consiliului Local Piatra Neamt) nu a remis presei niciun comunicat legat de această tristă întâmplare.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “ACUM! Accident de muncă la Locativserv! O casieră a căzut RĂU pe scări!

  1. Sa-l vedem pe eternul inspector ITM Neamt POPESCU CUM ASCUNDE GUNOIUL SUB PRES ASA CUM A PROCEDAT SI CU ACCIDENTELE MORTALE ALE FOSTULUI PREFECT LAZAR SI AK SENATORULUI MANOLIU PSD!! De ce? Simplu, cand ai la mana asa demnitari cu siguranta mai stai pe functie inca doua decenii!!!

Lasă un răspuns