Acum! 5 copii intoxicaţi cu monoxid de carbon la o şcoală din Poiana Teiului

Cel putin 5 copii au fost intoxicati cu monoxid de carbon in aceasta dimineata, la scoala din satul Petru Voda, comuna Poiana Teiului. O fetita a fost preluata de ambulanta in stare destul de grava, informeaza TVM Neamt.

La Școala din Petru Vodă, Poiana Teiului sunt 5 copii care acuză o stare de rău, posibil intoxicați cu monoxid de carbon de la o centrală termică. La locul solicitarii s-au deplasat pompierii de Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și prim ajutor calificat și două ambulanțe SMURD, precum și două ambulanțe de la SAJ.

O fetiță, de aproximativ 12 ani, semiconștientă, a fost preluată de un echipaj de la SAJ și transportată la Spitalul din Târgu Neamț. Ceilalți 4 copii au primit asistență medicală la locul evenimentului și sunt transportați la spital, pentru investigații”, inormeaza ISU Neamt.

Potrivit unor informatii de la fata locului, monoxidul de carbon ar proveni de la o centrala termica defecta sau exploatata necorespunzator.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns