Acţiune ANTIDROG a Poliţiei Locale

ALTI TINERI CONSUMATORI DE ETNOBOTANICE DEPISTATI DE POLITIA LOCALA IN ZONA CARTIERULUI MARATEI

In ziua de 15.07.2017, orele 16.00, agenti ai Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Locale P. Neamt, au depistat din nou in zona cartierului Maratei din municipiul P.NEAMT doi tineri avand asupra lor substante etnobotanice, in persoana numitilor A.P., cu domiciliul in comuna Savinesti  si A.O. cu domiciliul in municipiul P.Neamt, asupra celor doi fiind gasite 5 respectiv 3 pachetele de staniol continand ierburi macinate de provenienta necunoscuta, precum si suma de 300 de lei. 

          In urma cercetarilor prealabile cei doi au declarat ca au achizitionat respectivele pliculete, pentru consum si vanzare, din zona cartierului Darmanesti,  de la o persoana necunoscuta in varsta de 25-27 ani.   

Compartimentul  Secretariat si Relatii Publice

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Acţiune ANTIDROG a Poliţiei Locale

  1. aratati imaginile politstului tablan si judecatoarei moroiu laura . identificarea persoanei ( persoanelor ) este usor de facut . DIICOT , daca nu are inventar , ar cam trebui sa preia cazul . zona darmanesti , tablane , zona darmanesti ! iar pseudo politistii care serbeaza „noaptea politiei ” au chef de glume . nesimtiutule ! din cauza incompetentei tale mor copii nevinovati

    vezi ca protejatii din zona obor sunt iarasi nervosi , alaturi de ai tai intelectuali , de la ordine publica . pe cale de consecinta , am sesizat , din noua Parchetul general . sunt curios , cat a sa mai fiti protejati , domnia ta , sau chitic , chiric , etc.

Lasă un răspuns