ACL a câştigat bătălia “Campania prin Poştă”

cozmanciuc

Mugur Cozmanciuc, liderul PNL Neamț: A fost admisă plângerea ACL privind interzicerea campaniei murdare făcute de Alianța Electorală PSD-UNPR- PC prin intermediul Poștei Române!
Biroul Electoral Județean Neamț a admis plângerea formulată de ACL privind materialele denigratoare de campanie ale PSD împotriva lui Klaus Iohannis.
Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc a declarat: ”Am spus încă de la început că vom face o campanie curată, am luat decizia de a sesiza Biroul Electoral Județean în legătură cu mesajele denigratoare și murdare la adresa prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis. Oficiul Județean de Poștă Neamț a răspuns Biroului Electoral Județean, prin adresa nr. 40/22.10.2014 că aceștia distribuie materialele Alianța Electorale PSD-UNPR- PC, iar materialul cu tăierea ipotetică a pensilor este inclus în pachetul achiziționat de PSD-UNPR- PC.  BEJ Neamț a admis plangerea formulată de ACL și a dispus încetarea distribuirii acestui material de campanie murdară la adresa candidatului Klaus Iohannis.”

PNL Neamț consideră că cea mai bună dovadă a faptului că PSD se teme că va pierde alegerile este campania murdară şi negativă pe care o continuă în județ: pliante cu minciuni trimise prin poştă, printre care se spune în mod fals că domnul Iohannis taie pensile.

În România europeană a anului 2014, PSD apelează la astfel de atacuri, tonul fiind dat acum câteva zile chiar de purtătorul de cuvânt al PSD. PNL Neamț subliniază că prin aceste atacuri, PSD nu face altceva decât să îi insulte pe cei care au muncit o viață. În plus, PSD vrea să îi facă pe români să uite la urne că nu au locuri de muncă, că şomajul este în creştere, că nu trăiesc mai bine decât înainte ca Victor Ponta să fie premier sau că ţara este în recesiune.
PNL Neamț subliniază că nu va apela la atacuri murdare de campanie. Nu avem nevoie: avem cel mai bun candidat şi vom continua să ducem o campanie pozitivă.

BIROUL DE PRESĂ ACL NEAMŢ

 

Lasă un răspuns