Achiziție nouă la Publiserv

maxresdefaultPrimarul interimar Dragoș Chitic a anunțat achiziționarea unui nou utilaj repartizator-finisor pentru turnarea covorului asfaltic, în cadrul conferinței de presă susținute astăzi.

Utilajul este achiziționat în leasing, pe o durată de 5 ani având prețul de 203.000 euro + TVA, avand ca an de fabricație 2016.  Acesta va fi livrat săptămâna viitoare sociețătii PUBLISERV S.A.

“Cel mai probabil utilajul despre care vă vorbesc va fi folosit săptămâna viitoare,  pe strada General NIcolae Dascălescu, pe partea de intrare în oraș, fiind un bulevard important vrem să îl aducem la standarde cât  mai înalte și evident va fi folosit si la programul de asfaltări pe care îl mai avem în acest an.”a declarat Dragoș Chitic.

Totodată societatea PUBLISERV S.A. inteționează ca in viitorul apropiat să achiziționeze incă un utilaj multifuncțional nou, ce va fi folosit în iarna anului 2016-2017 pentru desăpezirea străzilor din oraș, iar în celelalte anotimpuri să fie folosit la activităti de igienizare a orașului precum măturatul și spalatul carosabilui.

George Teodorescu

One thought on “Achiziție nouă la Publiserv

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.