Accidente, infracţiuni, şpriţ, cocalari

baut volan

În ziua de 21.10.2014, în jurul orei 06.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Icușești au fost sesizați despre faptul pe DJ 207D, localitatea Bătrâneşti, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea unui bărbat de 57 de ani, din Icușești.
Din primele cercetări, se pare că, în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Rocna conducea un atelaj cu tracţiune animală pe DJ 207D, pe un sector de drum în pantă, s-ar fi angajat în depăşirea unui pieton care circula pe partea stânga a sensului său de mers, pe lângă bicicletă, acroşându-l cu drugul căruţei şi târându-l circa 3 m pe carosabil. Conducătorul atelajului hipo a părăsit locul accidentului și a fost identificat după o oră de către organele de poliţie, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În ziua de 21.10.2014, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DN15, în localitatea Alexandru cel Bun, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat de 45 de ani, a surprins și accidentat o femeie de 42 de ani, din Dragomirești, care s-a angajat în traversarea străzii de la stânga spre dreapta direcției de deplasare a autoturismului.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț, au reușit identificarea conducătorului auto, un bărbat de 51 de ani, din Piatra Neamț, care în data de 20.10.2014, a surprins și accidentat un bărbat de 79 de ani, ulterior părăsind locul accidentului.
În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În ziua de 21.10.2014, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Secției nr.5 de Poliție Rurală Gârcina, în timp ce patrulau pe DC 132 din comuna Alexandru cel Bun, au constatat că în șanțul de pe partea dreapta a carosabilului se afla răsturnată o autoutilitară.
La fata locului a fost identificat conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 22 ani, din Pângărați, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, stabilindu-se că acesta a condus autoutilitara pe DN 12C si DC 132 până în pădurea din apropiere, unde, într-o curba la stânga, a pierdut controlul autovehiculului și s-a răsturnat în șanț. În urma accidentului nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale, iar polițiștii au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și sub influenta alcoolului.

Ieri, între orele 14.00 și 18.00, doi conducători auto au rămas fără permis de conducere pentru faptul că au fost depistați în trafic în comuna Săbăoani, respectiv în comuna Trifești, de către polițiști, în timp ce conduceau pe drumurile publice un autoturism fiind sub influența alcoolului.
Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, pentru care Codul Penal prevede o pedeapsă de la 1 la 5 ani de închisoare sau amendă.

vestea.net