Accident urmat de incendiu/Patru răniți din cauza unui adolescent băut!


Inconștiența unui adolescent de 17 ani care s-a urcat vineri noaptea băut la volan a făcut ca atât el, cât și alte trei persoane să fie rănite în urma unui accident rutier. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, tânărul din Răucești a ieșit la plimbare cu mașina, fiind însoțit de alte trei persoane. Ajuns într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, mașina a luat foc, pompierii târgnemțeni reușind să stingă în cele din urmă flăcările.
Atât șoferul, cât și cei trei pasageri aflați cu el în autoturism, au suferit răni ușoare. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Pe numelle adolescentului a fost deschis dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.
Un alt accident a avut loc tot vineri, la Gherăești. Ancheta demarată de polițiști a stabilit că vinovat se face un ieșean care n-a respectat semnificația indicatorului „Oprire”, izbind o autoutilitară care circula regulamentar. În urma impactului, ambii șoferi și alți doi pasageri din mașina care a provocat accidentul au fost răniți. Ieșeanul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns