ACCIDENT ŞI BĂTAIE! Şofer lovit de ţiganii rude cu cei din căruţa nesemnalizată!

Un şofer care a intrat cu maşina într-o căruţă nesemnalizată (miercuri noaptea) a fost bătut crunt de ţigani, rude ale victimelor din atelaj. Accidentul şi agresiunea au avut loc pe şoseaua care străbate satul Oşlobeni din comuna nemţeană Bodeşti, puţin după ora 20, după cum anunţă tvmneamt.ro.

Maşina cu numere de Bacău a intrat în plin, din spate în căruţa nesemnalizată, în care se aflau 3 adulţi şi 2 minori. Căruţa a fost făcută praf, cei di atelaj au fost toţi răniţi iar pe asfalt şi în şanţ s-au împrăştiat ştiuleţi (nedepănuşaţi) care erau, de asemenea, în căruţă.

La faţa locului au apărut imediat rude ale celor din căruţă care l-au lovit, cu pumnii pe şofer.

Conducătorul auto a declarat că atelajul nu era semnalizat iar pasagerii acestuia nu aveau nici veste reflectorizante.

D.V. – sursa foto: martor ocular

Comentarii Facebook

2 thoughts on “ACCIDENT ŞI BĂTAIE! Şofer lovit de ţiganii rude cu cei din căruţa nesemnalizată!

  1. Cum a intrat caruta pe drumul national, de vreme ce e interzisa circulatia carutelor pe aceasta categorie de drumuri? Ma mir, n-am mai auzit demult…In ce judet suntem?Neamt? Mda, aici e plin de carute.Un judet evoluat.Hahahahaha!
    Sugestie:mariti salariile politistilor, poate aplica legea rutiera integral, nu doar cand trebuie sa aplice sanctiuni soferilor.Nici o caruta pe drumurile nationale!

  2. Identificarea agresorilor și arestati în regim de maxima urgenta pentru pericol social deosebit de grav….Cum sa vi tu de acasă și sa te apuci de bătut. …10 ani pușcărie la acest viitori criminali e puțin. ..pedeapsa maxima de 25 de ani e cea care trebuie aplicata. …ce mi-ar place sa fiu judecătorul acestor criminali

Lasă un răspuns