Accident mortal: pieton acroșat de autoturism și aruncat sub un TIR!

accident-rutier-politie
Un tânăr de 32 de ani și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident de circulație produs la Săbăoani, informează Poliția Neamț. Bărbatul intenționa să traverseze strada și a fost surprins și accidentat cu aripa stânga faţă de o mașină condusă de un romașcan în vârstă de 25 de ani. În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe carosabil, fiind accidentat și de un ansamblul de vehicule condus de către un bărbat de 39 de ani, din Iași, în același sens de mers.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.
Tot ieri, au mai avut loc alte două accidente, ambele la Roman, în urma cărora două persoane au fost rănite. Primul s-a petrecut în miezul zilei la Roman, iar vinovat de producerea lui se face un tânăr de 22 de ani, care n-a observat la timp o femeie care traversa strada și a izbit-o.
La fel s-a întâmplat și cu o femeie de 60 de ani, care a fost lovită în plin, pe trecerea pentru pietoni, de un concitadin în vârstă de 56 de ani.Amândoi șoferii au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii le-au reținut permisul de conducere și-i cercetează pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns