Accident mortal! Camion răsturnat, șofer decedat!

Șoferul unui camion răsturnat într-o curbă la Pipirig a decedat, anunță ISU Neamț. Accidentul a avut loc la scurt timp după ora 5.30.
Șoferul a rămas încarcerat după producerea accidentului. A fost extras de un echipaj de descarcerare dar, din păcate, acesta nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

<În această dimineață, la ora 05:43, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Pipirig.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Pipirig,  Detașamentul de pompieri Târgu Neamț (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD) și SAJ Ceahlău.
Un autocamion a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, conducătorul auto, un bărbat de 58 de ani, fiind încarcerat.
Cu ajutorul echipamentelor specifice,  pompierii au scos din interiorul cabinei conducătorul auto ce se afla în stare de inconștiență. Acesta a fost preluat de echipajul de la  SAJ și imediat s-au început manevrele de resuscitare.
Din păcate,  victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare,  fiind declarat decesul.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor>, sunt detaliile oderite de ISU.

V.N.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.