Accident mortal! Bărbat strivit sub tractor!

Un bărbat din comuna Oniceni a murit strivit sub tractorul care s-a răsturnat, anunță ISU Neamț. Victima avea 46 de ani.

<Prin apel la 112, în jurul orei, 10:01, pompierii au fost înștiințați despre faptul în localitatea Pustieta din comuna Oniceni a avut loc un accident în urma căruia că un tractor s-a răsturnat.
La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare (de la Punctul de lucru Poienari) și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Roman și voluntari din cadrul SVSU Oniceni.
În urma accidentului a rezultat o victimă. La scurt timp după sosirea forțelor de intervenție, victima a intrat în stop cardio respirator.
Echipajul de intervenție a început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare, până la sosirea echipajului SMURD. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanță declarând decesul acestuia>, informeză ISU.
Drumul până la locul producerii evenimentului a fost greu accesibil,  pompierii parcurgând pe jos o distanță de aproximativ un km până la victimă.

V.N.

Lasă un răspuns