Accident la Săvinești – Două femei rănite, una dintre ele însărcinată


Două femei, dintre care una însărcinată, au ajuns la spital în această după amiază, după ce au fost implicate într-un accident. Evenimentul rutier a avut loc la Săvinești, în imediata apropiere a supermarketului Euro Discount, în urmă cu aproape două ore. Din declarațiile martorilor, au fost implicate două mașini – un BMW și un Seat – ambele circulând dinspre Roznov spre Piatra Neamț. La un moment dat, cele două autoturisme s-aju acroșat, iar Seat-ul s-a oprit în gardul unei societăți comerciale.
În urma impactului, atât femeia însărcinată – pasageră în Seat-ul condus de o șoferiță – cât și o altă femeie s-au ales cu răni. Ele au fost preluate de ambulanță și transportate la UPU Piatra Neamț.
Polițiștii urmează să stabilească împrejurările exacte în care a avut loc accidentul, mai ales că, potrivit tvmneamt.ro, declarațiile martorilor sunt contradictorii. În timp ce unii dau vina pe șoferița Seat-ului, un șofer care venea din sens opus și a văzut întreaga scenă ar fi spus că vinovat este șoferul BMW-ului, care ar fi trecut de pe o bandă pe alta fără să se asigure.

Alex SÎRBU/ Foto: tvmneamt.ro

Lasă un răspuns