Accident între două TIR-uri care mergeau la încărcat ciment

tir

Un accident mai ciudat a avut loc vinery la Tarcău, “personajele” fiind două TIR-uri care se deplasau pe direcţia Piatra Neamţ Bicaz. Cum-necum, TIR-ul din spate, condus de un bărbat de 39 de ani din comuna Alexandru cel Bun, a intrat frontal în cel din faţa sa.

Descrierea, în amănunt, a situaţiei este făcută în comunicatul IPJ Neamţ: “În ziua de 04.07.2014, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați despre faptul că pe DN 15, în localitatea Tarcău, a avut loc un accident de circulație în urma căruia a fost rănit un conducător auto de 39 de ani, din Alexandru cel Bun.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce bărbatul de 39 de ani, conducea un autotractor ce tracta o semiremorcă pe DN 15, în direcția de mers Piatra Neamț-Bicaz nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autotractorul din fața sa cu care a intrat în coliziune, rezultând avarierea ambelor autovehicule și autoaccidentarea conducătorului de 39 de ani. Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Neamț-UPU pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Gura lumii slobodă, însă: fiind vorba şi de şoferi profesinişti, cu n atestate şi avizări, circulă déjà şi varianta probabilă ca frânele camionului din spate să fi fost „obosite”. Ancheta Poliţiei va stabili, cu siguranţă, despre ce a fost vorba.

vestea.net

Lasă un răspuns