Accident grav la Crăcăoani/ Șoferul a rămas prins sub mașină


Un bărbat de 32 de ani a fost rănit grav, după ce s-a izbit cu mașina într-un podeț din beton, informează Poliția Neamț. Accidentul a avut loc în această dimineață, la ora 03.00, în satul Magazia din comuna Crăcăoani. De vină se pare că este șoferul, care nu a adaptat viteza într-o curbă și a pierdut controlul volanului.
Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 32 de ani, din Dobreni conducea un autoturism pe DC 164, având direcţia de mers DN 15C Crăcăoani – Cracăul Negru, ajuns pe raza satului Magazia nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-un sector de drum în curbă la dreapta, a derapat și a intrat în coliziune cu gardul Şcolii Gimnaziale Magazia, după care cu un pod din beton, răsturnându-se în afara părții carosabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.
În urma impactului, a rezultat accidentarea gravă a conducătorului auto, care a rămas prins sub mașină, fiind scos de echipa de descarcerare. Rănit a fost și pasagerul din mașină, un tânăr de 23 de ani din Crăcăoani. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns