Accident grav la Crăcăoani/ Șoferul a rămas prins sub mașină


Un bărbat de 32 de ani a fost rănit grav, după ce s-a izbit cu mașina într-un podeț din beton, informează Poliția Neamț. Accidentul a avut loc în această dimineață, la ora 03.00, în satul Magazia din comuna Crăcăoani. De vină se pare că este șoferul, care nu a adaptat viteza într-o curbă și a pierdut controlul volanului.
Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 32 de ani, din Dobreni conducea un autoturism pe DC 164, având direcţia de mers DN 15C Crăcăoani – Cracăul Negru, ajuns pe raza satului Magazia nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-un sector de drum în curbă la dreapta, a derapat și a intrat în coliziune cu gardul Şcolii Gimnaziale Magazia, după care cu un pod din beton, răsturnându-se în afara părții carosabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.
În urma impactului, a rezultat accidentarea gravă a conducătorului auto, care a rămas prins sub mașină, fiind scos de echipa de descarcerare. Rănit a fost și pasagerul din mașină, un tânăr de 23 de ani din Crăcăoani. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns