Accident cu trei victime la Târg! Șoferul vinovat – fără permis din 2015


Trei persoane au fost rănite ieri în urma unui accident ce a avut loc în Târgu Neamț, informează biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție. Vinovat este un bărbat în vârstă de 33 de ani, care a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit într-o autoutilitară care circula regulamentar. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când au descoperit că șoferul avea permisul reținut din luna noiembrie 2015, când a refuzat să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De altfel, exact la fel a procedat și aseară, când a fost pus să sufle în etilotest și n-a vrut nici în ruptul capului, nefiind de acord nici cu mersul la spital pentru a i se lua sânge.
Ambele autovehicule au fost avariate în proporţie de 90%, în urma accidentului iar cei doi conducători auto și o pasageră din autoutilitară au fost răniți. Ambii conducători auto au fost supuși testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul autoutilitarei, însă bărbatul de 33 de ani a refuzat testarea cât şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, inspector Elena Bulgărea.
Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare din culpă, conducerea unui vehicul având permisul de conducere reţinut şi refuzul prelevării mostrelor biologice de sânge.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns