Accident cu două maşini făcute zob şi victimă încarcerată la Roman! Album FOTO

Accident rutier la Roman, la ieşirea spre Simioneşti, unde două maşini au fost implicate într-un incident soldat cu o victimă încarcerată, după cum anunţă ISU, plus alţi răniţi, după cum informează surse neoficiale.

Evenimentul rutier a avut loc în zona Staţiei de Betoane. La faţa locului s-au deplasat imediat echipaje de Poliţie, de Ambulanţă dar şi de la ISU Neamţ. A fost descarcerată victima, o femeie şi preluată de echipajul SAJ prezent la faţa locului. „Era conştientă”, spun martorii oculari.

„Cercetările se află în derulare dar, potrivit martorilor, masina in care se afla victima, un Opel, circula pe sensul de mers Roman-Simionești, cînd a incercat sa faca la stanga, pentru a intra pe poarta unei societăți comerciale, moment în care a fost lovită, în plin, în lateral, de un alt autoturism, VW Golf, care intrase în depășirea altei mașini, aflată în spatele Opelului. Repetăm, cercetările se află, încă, în derulare, dar potrivit martorilor, așa s-au derulat evenimentele.
Din păcate, în urma impactului, conform unor surse, persoana aflata in Opel a suferit cel puțin o fractură de bazin și a fost preluată imediat și transporată la Spitalul Municipal Roman”, informeaza roman24.tv

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns