Accident cu 6 victime la Dumbrava Roșie!

6 victime – acesta este bilanțul accidentului care a avut loc mai devreme în comuna Dumbrava Roșie, eveniment rutier în care au fost implicate 3 autoturisme.
4 dintre răniți au fost transportați la Spitalul Județean Neamț cu ambulanțe și cu autospeciala SMURD, alte 2 victime, care au suferit leziuni ușoare, au refuzat transportul la unitatea medicală, după ce au priit îngrijiri la fața locului, anunță ISU Neamț.

<Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15,  pe raza comunei Dumbrava Roșie.
La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.
În urma accidentul rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, au rezultat șase victime.
Toate victimele au primit primul ajutor calificat la locul evenimentului de la echipajele medicale, după care vor fi transportate la spital.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și vor curăța carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier>, a anunțat ISU la câteva minute după producerea evenimentului rutier.

V.N.
sursa foto – ISU Neamt

2 thoughts on “Accident cu 6 victime la Dumbrava Roșie!

  1. Tigani care au permis dar nu stiu sa citeasca si te omoara pe drum. Coruptia ne ucide.

  2. In Dumbrava este nevoie de sensuri giratorii . Nu ai unde să întorci și nici unde sa traversezi. O clipă de neatenție dinte spulberă . Se merge in mod normal cu 200 km/ h deși este localitate . Stai și 10 min să poți ieși din lateral .

Lasă un răspuns