A.U.R. Neamț: „Afirmațiile lui Loredan Popa sunt false”

A.U.R. Neamț anunță că afirmațiile fostului șef al organizației de Piatra Neamț, Loredan Popa, cu privire la destructurarea echipei locale sunt false.
Un comunicat de presă remis de organizația județeană amintită punctează că zecile de demisii de care vorbea Popa reprezintă o aserțiune nereală: „Pentru o corectă informare a cetățenilor Municipiului Piatra-Neamt, în legătură cu ultimele știri care circulă în presa locală despre Organizația AUR Piatra-Neamt, vă  aducem la cunoștință că afirmațiile fostului coordonator al organizației, domnul Marius Loredan Popa, conform cărora întreaga conducere a organizației municipale ar fi demisionat sunt false.
Până în acest moment, Filiala AUR Neamț nu a primit nicio demisie, din partea niciunui membru”.

În plus, comunicatul AUR Neamț punctează că mare parte din pretinșii demisionari au contactat deja conducerea județeană dând asigurări că doresc să rămână în aceeași familie politică: „Mai mult decât atât, cu excepția a 3 dintre colegii noștri,  toți membrii Biroului Local de Conducere ne-au contactat pentru a ne asigura că doresc să își desfășoare în continuare activitatea în organizație și în partidul AUR.
Așadar,  zecile de demisii despre care a vorbit domnul Marius Loredan Popa, într-un video preluat de diferite publicații locale, nu există în realitate.
Organizația AUR Piatra-Neamt este stabilă , puternică și pregătită pentru alegerile locale din data de 9 iunie”.

Prezent în urmă cu 2 zile la Piatra Neamț, George Simion a glumit pe seama depopulării partidului, susținând că, de fapt, Popa și alți câțiva membri își pierduseră funcțiile de câteva luni bune.

D.V.