„A sosit vremea dreptății!” Polițiștii ies iar în stradă la Neamț

Polițiștii dar și alte categorii de salariați MAI is din nou în stradă, miercuri, la Neamț, într-un protest care va avea loc în fața Prefecturii de la ora 15, care este organizat de filialele din județ ale Sindicatele Europol și Diamantul.

„Stimați colegi!
În ziua de 16.02.2021, între orele 15.00-17.00, în fața sediului Instituției Prefectului Neamț,
Sindicatul Europol Neamt și Sindicatul Diamantul, Filiala Neamț organizează un protest!
Cota de suportabilitate a ajuns la un nivel extrem de scăzut!
Toți suntem nemulțumiți de faptul că guvernanții încalcă legea!
Pentru că nu s-au săturat de furat și de cheltuit banul public în scop personal, de grup sau de partid, încearcă să vâre mâna în salariile polițiștilor, jandarmilor, pompierilor, etc!
Vom lupta împreună până la capăt!
Militarii din structurile interne ale MAI pot să își îndrume rudele, frații, surorile, soții, etc să participe la protest în numele lor.
A sosit vremea dreptății!
Ne întâlnim mâine în fața prefecturii!”, anunță Ioan Cănărău, liderul Europol Neamț.

Colegul său, liderul de la Diamantul Neamț, Vitalie Josanu trasmite un mesaj similar: <<Guvernul îngheață aplicarea Legii 153/2017 mințindu-ne cu „echitatea”. Minunata „echitate”, unii cu salariile înghețate în viitorul 2022 iar cadrele MAI și militarii, înțepeniti în 2009!
Marti, vom spune un NU hotărât în fata Prefecturii Neamț!>>.

 

 

D.V.
Foto – arhiva Vestea

2 thoughts on “„A sosit vremea dreptății!” Polițiștii ies iar în stradă la Neamț

 1. Politia Romana simbolul incompetentei crase si a coruptiei endemice ”protesteaza”pentru”nerespectare”legii.

  Razi si cu curu de tupeul acestor specimene care daca nu ajungeau in Politie probabil ca spalau WC -urile prin Vest.

  Trebuie taiate la jumatate salariile colosale din Politie/MAPN/SERVICII/PARCHETE si trebuie desfiintate pensiile de serviciu aberante si nemeritate obtinute la 40 de ani prin santaj la adresa clasei politice corupte.

  Aceste pensii sunt un MEGA FURT al banilor publici si trebuie sa fie scopul nostru al tuturor celor care platim taxe si impozite si ne sunt furati acesti bani, sa facem presiuni si sa iesim in strada pentru desfiintarea lor altfel aceasta tara va intra in FALIMENT.

  Chiar daca aceasta tara si-ar permite,dar nu si le permite…..

  Cum sa dai pensii speciale/serviciu tocmai acelor institutii care au fost complice si au patronat toate hotiile din aceasta tara?

  Este ABERANT!

 2. Participa si spagarii (dovediti) de la Circulatie?!Sigur, e o intrebare prosteasca!Poate vine si dottore Tablan la miting, sa spuna ca nu e multumit cu pensie de 3000 de euro!

Lasă un răspuns