A scris dedicații cu sex oral pentru Primăria Piatra Neamț pe pereții First Bank și Altex

Bărbatul care a vandalizat pereții mai multor clădiri din Piatra Neamț, scriind injurii adresate Primăriei Piatra Neamț, în dimineața zilei de 8 iulie 2019, a fost identificat și adus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț de către un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică 2, informează purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

Este vorba despre I.S. din Piatra Neamț, în vârstă de 39 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice și care a fost internat în nenumărate rânduri în prezența polițiștilor locali, la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Urmează a se lua măsurile legale în conformitate du Legea 61/1991R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar contravenientul va fi din nou predat cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț – Secția Psihiatrie.

Conform legii, acesta ar urma să primească o amendă de 100-500 lei. Ca multe altele primite, pentru alte fapte, pe aceeași lege. Multe altele și neplătite…

Bărbatul a scris mesajul „M**E PRIMĂRIA PIATRA NEAMȚ” (cenzurat de Vestea) pe pereții First Bank și a magazinului Altex din centrul orașului Piatra Neamț.

D.V.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns