A şantajat o fată de 21 de ani cu fotografii ale acesteia în ipostaze intime! A fost reţinut!

O tânără de 21 de ani din Tîrgu Neamţ a fost şantajată cu publicarea unor imagini în care aceasta apărea în ipostaze intime. Şantajistul i-a cerut acesteia bani pentru ca pozele să nu fie făcute publice şi în urma reclamaţiei fetei a fost organiyat un flagrant în urma căruia a fost reţinut şantajistul, un adolescent de 17 ani.

Un tânăr de 17 de ani a fost prins în flagrant de către poliţiştii de investigaţii criminale, în timp ce primea de la o persoană vătămată 450 de euro.La data de 13 ianuarie a.c., orele 14.00, în urma unei sesizări primite de la o tânără de 21 de ani, din Târgu Neamţ, referitoare la comiterea infracţiunii de şantaj, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Neamţ, au organizat unui flagrant.
Astfel, a fost identificat şi prins un tânăr de 17 ani, din Vânători, în timp ce primea de la persoana vătămată, suma de 450 de euro. Banii au fost solicitaţi de acesta pentru a nu publica sau transmite altor persoane fotografii în care tânăra apărea în ipostaze intime.
În urma audierilor, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj, urmând ca astăzi să fie prezentat Instanţei de Judecată cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii l-au introdus în Arestul I.P.J. Neamţ”, precizează reprezentantul IPJ Neamţ”.

V.N.
Foto – arhiva

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns