A plâns Cerul la Tazlău! Constantin Machidon, condus pe ultimul drum de politicieni de toate culorile politice!

Doliu şi lacrimi azi în comuna nemţeană Tazlău unde toată suflarea comunităţii dar şi rude, prieteni veniţi din toate colţurile judeţului au condus pe ultimul drum pe Constantin Machidon, cel care, până în urmă cu câteva zile, a fost primarul comunei.

Şi cum Machidon era pe scena politico-administrativă de peste 4 mandate, la înmormântare au fost şi politicieni nemţeni. Primari cu eşarfe tricolore, o echipă de la PNL Neamţ, senatorul PSD Emilia Arcan, primarul de Roznov apropiat de tabăra Pro România – cu toţii au dorit să aducă un ultim omagiu primarului şi omului Machidon.

„Astăzi, cu deosebit regret, l-am condus pe ultimul drum pe Constantin Machidon, primarul comunei Tazlău, județul Neamț un om apreciat de către cei din comunitate pentru generozitatea sa și bunătatea sufletească! Deși mai avea multe de făcut pentru familie, pentru comunitatea care l-a desemnat ca lider,Dumnezeu a ales să-l ia de-a Dreapta Sa!
Unele lucruri în viață sunt cu adevărat cumplite, iar moartea, deși uneori reprezintă finalul unor suferințe și o etapă care nu poate fi ocolită de către niciunul dintre noi, rămâne cel mai greu moment pământesc! 
Rămas bun, Constantin Machidon!
Ai lăsat în urmă fapte bune și ai fost un exemplu de omenie, de care ne vom aminti mereu!
Condoleanțe familiei îndurerate!”, a declarat senatoarea Arcan.

Şeful PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc a început ziua cu un mesaj în care, indirect, a închinat victoria politică de ieri şi memoriei celui care a făcut parte din echipa liberală: Astăzi este o zi în care am sentimente amestecate. Tristețe pentru că am pierdut un coleg de valoare, pe domnul Constantin Machidon, care prin optimismul său ne-a oferit de multe ori ocazii să ne gândim la bunătate, la valori și la respect. Acest moment trist m-a făcut să mă gândesc la echipă, la toți cei care ne adunăm, să fim împreună pentru a realiza ceva. Domnul Machidon a fost un om de echipă. Și știu că și el s-ar fi bucurat astăzi dacă ar fi văzut ce muncă extraordinară a făcut echipa de la Neamț. De aceea vreau să vă mulțumesc din nou pentru că ați acordat voturile de încredere pentru a obține victoria de ieri. Vreau să le mulțumesc tuturor celor din echipa liberală de la Neamț, fiecare și-a adus contribuția și v-au arătat că aveți cu cine, aveți în cine avea încredere. Astăzi, mâine și pe viitor vom merge, împreună, mai departe. Pentru dezvoltarea comunităților noastre, pentru dezvoltarea Neamțului și a României.
Dumnezeu să îl odihnească în pace pe domnul Constantin Machidon. O să îi ducem dorul”.

Dis de dimineaţă, în zona Tazlăului a fost o vreme relativ ceţoasă, cu momente de burniţă uşoară. „Plânge Cerul, taică! Plângem şi noi că a fost om tare bun şi împăciuitor”, spunea un bătrân al locului…

D.V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.