A părăsit locul accidentului. Avea şi permisul anulat!

accident

În ziua de 07.03.2015, în jurul orei 12.20, am fost sesizați prin sistemul unic de urgenţă 112 despre faptul că în aceeași zi, în jurul orei 07.00, pe DN 12 C, pe raza localităţii Bicazu Ardelean a avut loc un accident de circulație în urma căruia a rezultat rănirea unui tânăr de 27 de ani, din Bicaz Chei, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate, iar din primele cercetări s-a constatat că, în timp ce tânărul de 27 de ani circula pe bicicletă pe DN 12C, având direcția de mers Bicaz – Lacu Roşu, într-o curbă la stânga, a fost acroșat de către un autoturism care circula din sens opus, fiind în depășirea altui autoturism. După impact conducătorul auto a părăsit locul faptei, revenind la scurt timp înapoi şi transportând victima la domiciliul din comuna Bicaz Chei.

În urma activităților operative desfășurate,în jurul orei 16.30, polițiștii au identificat autoturismul, ce se afla ascuns într-un garaj din localitatea Bălan, judeţul Harghita și care prezenta avarii specifice accidentului rutier. De asemenea, în jurul orei 18.00, pe raza localităţii Piatra Neamţ a fost identificat și conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din Bălan, jud. Harghita, care a fost condus la sediul Serviciului Rutier Neamţ, pentru continuarea cercetărilor, constatându-se că acesta avea permisul de conducere anulat, pentru infracţiuni săvârșite la regimul rutier.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din cuplă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

sursa: comunicat Politia Neamt

Lasă un răspuns