A murit primarul Petrică Prichici, de la comuna Ion Creangă

 

A murit Petrică Prichici, primarul comunei nemţene Ion Creangă, anunţă surse din zona politico-administrativă a judeţului. Cel care era la al cincilea mandat în fruntea comunităţii respective s-a stins azi după ce de câţiva ani ducea „pe picioare” mai multe afecţiuni.

Peste diabetul pe care îl avea de câţiva ani, în 2018 s-a suprapus şi un colicist pentru care a fost operat la Spitalul Roman.

Îşi dorea să termine acest mandat în 2020 şi să se pensioneze spunând într-o declaraţie dată presei locale că „vine un moment când trebuie să ştii să te retragi, să laşi loc celor tineri”. Îşi dorea ca la pensie să se ocupe de cultivarea pământului şi de creşterea animalelor ca o compensaţie pentru anii în care nu a mai lucrat în profesia lui de bază (inginer agronom) ci în administraţie.

În mandatele sale de primar, în comuna care acum 25 de ani nu avea un metru de asfalt, a reuşit asfaltarea a jumătate din drumurile comunale (24 din 45 km), modernizarea şi dotarea şcolilor, a celor 5 cămine culturale etc.

D.V.
sursa foto – Monitorul de Neamt

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns