A murit primarul comunei Tazlău, Constantin Machidon!

A murit în această dimineață Constantin Machidon, primarul comunei Tazlău. Decesul a avut loc la Iași, într-un spital la care Machidon mergea regulat pentru un tratament de întreținere necesar pentru afecțiunea pe care o ducea de mult timp pe picioare.

Boala respectivă a devenit mai agresivă după ce, în urmă cu câțiva ani, soția lui murise în urma unui eveniment nefericit. Cu toate astea, primarul de Tazlău era un om extrem de pozitiv în relațiile cu cei din jur, încerca mereu să nu arate problemele care îl măcinau ci, dimpotrivă, îi încărca pe ceilalți cu energie pozitivă.

Fost PSD, apoi UNPR și, din 2016 PNL, Constantin Machidon era unul dintre puținii primari nemțeni care nu avea apucături de „baron local”.
<<Dragi colegi , cu tristete in suflet va anunt ca bunul nostru prieten primarul comunei Tazlau Constantin Machidon , a plecat azi noapte la ceruri … Sa inaltam o rugaciune pentru sufletul sau.  Dumnezeu sa l ierte !>> – acesta este anunţul postat în această dimineaţă pe grupurile liberalilor de către Daniel Vasiliu, secretarul general adjunct al PNL Neamţ.

D.V.

Lasă un răspuns