A murit la volanul mașinii. Stop cardiac…

La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15, în zona pasarelei de la intrarea din municipiul Piatra-Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 79 de ani, din Piatra-Neamț conducea un vehicul, pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra acestuia, intrând într-o bordură.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, anunță IPJ Neamț

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier.

La sosirea primelor echipaje de intervenție s-a constatat că în autoturismul aflat pe spațiul verde era doar conducătorul auto, celelalte două persoane autoevacuându-se. Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost scos din autoturism de membrii echipajului SMURD TIM care au constatat că se află în stop cardio respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate, bărbatul de aproximativ 80 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD TIM declarând decesul acestuia, a precizat și ISU Neamț

V.N.