A murit Iulius Trapiel, fost consilier local și Președinte al Revoluționarilor din Neamț

În stânga, Iulius Trapiel, la o aniversare a Revoluției, fix în fața clădirii de unde în 1989 fuseseră izgoniți activiștii PCR

Iulius Trapiel – fost consilier local de Piatra Neamț și președinte al Unei asociații a revoluționarilor nemțeni – a trecut la cele veșnice, după ce a pierdut bătălia cu o boală cruntă, după cum spun apropiații săi.

Iulius Trapiel era președinte al Președintele Organizației Luptătorilor din Decembrie 1989 – Piatra-Neamț (cea mai numerăasă asociație a revoluționarilor nemțeni) dar a fost și consilier local de Piatra Neamț, în mandatul 2012-2016, ales pe lista USL (din partea PSD).

Mai jos, câteva din mesajele postate deja în mediul online:

Sincere condoleanțe familei îndurerate la trecerea la cele veșnice a lui Ioan Iulius Trapiel, Președintele Organizației Luptătorilor din Decembrie 1989 – Piatra-Neamț.
Spiritul său civic și patriotismul, care i-au caracterizat întreaga viață, vor rămâne în amintirea celor care l-au cunoscut.
Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște!
Prefectul județului Neamț,
Daniela SOROCEANU

ASTAZI DUPA O GREA SUFERINTA S A STINS DIN VIATA BUNUL MEU PRIETEN LULU IULIUS TRAPIEL UN MARE SUFLET UN REVOLUTIONAR UN LUPTATOR SA FIM ALATURI DE SIMONA SOTIA SI FETELE LUI I MI ESTE GREU SA CRED CA AI PLECAT ASA REPEDE

Bebe-Grosu Adrian

Anuntam cu profunda durere trecerea in neființa a camarazilor nostrii :
– Badea Ion – președintele Asociației Luptătorilor din Decembrie 1989 Dâmbovița și
– Trapiel Iulius – președintele Asociației Luptătorilor din Decembrie 1989 Piatra Neamt
Dumnezeu sa -i odihneasca in pace !
Norby Norby – LORD 1989 – Loja de Onoare a Revolutionarilor din Decembrie 1989

Dupa o indelungata suferinta, a plecat la cele vesnice presedintele Asociatiei Luptatorilor din Decembrie 1989 Piatra Neamt, Ioan Iulius Trapiel.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Condoleante familiei indoliate.
Gheorghe Iosif

Vestea

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns