A murit asistentul depistat cu Covid după vaccinare

Asistentul de la UPU Piatra Neamt care a fost vaccinat desi avea simptome de infectare cu Sars Cov2, a murit miercuri seara la un spital din Cluj Napoca, anunta TVM Neamț citând surse din Spitalul Judetean Neamt.

Leca Gheorghe, s-a vaccinat anti Covid pe 5 ianuarie, iar la momentul vaccinarii, avea o tuse care ar fi putut fi simptom de infectare du Sars Cov2. Desi a mentionat acest aspect, medicul de la centrul de vaccinare a dat unda verde pentru imunizare, punand tusea pe seama unei infectii respiratorii de sezon. Pe 17 ianuarie, deci la 12 zile dupa vaccin, L.G. a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, iar ulterior, starea lui de sanatate s-a agravat. A fost transferat la un spital din Cluj Napoca, unde in aceasta seara, 17 februarie, a decedat, plamanii fiindu-i foarte grav afectati, menționează aceeași sursă.

Tot miercuri seara a murit, la un spital din Iași, și o asistentă de 38 de ani de la Spitalul nemțean. Aceasta avea și ea COVID, nu apucase să se vaccineze și era cunoscută și pentru alte afecțiuni medicale.

D.V.

 

Lasă un răspuns