A început plombarea gropilor pe Podul de la Roznov! Asaftei salută evenimentul dar „nu-l felicit pe domnul primar!”

Podul de la Roznov, de peste Bistrița, a intrat de azi în reparații (plombări cu asfalt rece). Ion Asaftei, vicepreședintele Consiliului Județean Neamț apreciază începerea reparațiilor atât de necesare dar ține să sublinieze că „nu-l felicit pe domnul primar”.

„În sfârșit, dl Ionel Ciubotaru-primarul orașului Roznov, a înțeles urgența reparării prin plombare cu asfalt rece a gropilor de pe carosabilul podului de peste râul Bistrița, din propria-i urbe !
Insistențele mele, inclusiv o atenționare publică prin intermediul unei conferințe de presă, văd că au dat roade.Nu-l felicit pe domnul primar pt că nu a realizat nici o performanță privind obiectivul respectiv!!! E doar o manifestare firească și punctuală a unei activități în slujba comunității ,a participanților la trafic, cărora ar trebui să le ceară scuze pentru întârziere și disconfortul pricinuit atîta vreme.Și pentru a puncta mai precis, dragi nemțeni,vă informez că primele imagini sunt din 7 februarie a.c. când m-am deplasat în zona respectivă în urma numeroaselor sesizări venite din partea cetățenilor, iar ultimele 5 imagini sunt de astăzi cînd,în sfîrșit , s-a trecut la treabă”, spune Ion Asaftei.

De cealaltă parte, primarul de la Roznov a declarat că lucrările au început de abia astăzi pentru că până acum nu a avut de unde procura asfaltul necesar. ”Imi pare rau pentru disconfortul creat, insa a trebuit sa asteptam temperaturi pozitive. Statiile de asfalt nu functioneaza pe timp de iarna. La un moment dat s-a anuntat ca s-a deschis statia de asfalt de la Girov, insa a fost imediat inchisa dupa doar o zi de functionare. Am reusit sa gasim asfalt rece la o firma din Ardeal si astazi s-au inceput lucrarile de plombare. In cel mult doua zile, vor fi plombate toate gropile. Astazi a ajuns o parte din asfalt si dupa ce estimam cantitatea necesara, maine va fi livrata si diferenta, urmand ca in primavara, podul sa intre in reparatii capitale”, a declarat primarul Ionel Ciubotaru pentru siteul TVM Neamt.

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “A început plombarea gropilor pe Podul de la Roznov! Asaftei salută evenimentul dar „nu-l felicit pe domnul primar!”

  1. Poate il intrebam pe dl.Pruteanu care s-a ocupat de acest proiect si garanta calitatea lucrarilor cel putin 20 ani(propagandistic).Credeam ca sacrificiul locuitorilor din acea perioada va fi recompensata cu un pod ce va avea viata lunga.Duminica 17.02.2019 cand am trecut pe pod nu imi venea sa cred la ce chin suntem supusi.Pacat ca ne batem joc de oameni pe banii lor.

  2. Adevarul este ca primarul din Roznov nu a facut nimic in orasul sau. Vezi drumurile din Slobozia care-s pline de santuri si gropi, vezi zona centrala a „orasului” cu mizeria aia de stadion, zone fara trotuare, aspectul deplorabil al localitatii si cu tunurile din centru care dau un aspect sinistru. Roznov se poate numi cel mai urat oras din Moldova. Si Negresti- Vaslui are o imagine mai frumoasa cand treci prin el.

Lasă un răspuns