A început campania! Mesaje audio înregistrate despre „penalul de Arsene”

A început campania electorală cu mizeriile inerente și o strategie de acest tip îl vizează pe Ionel Arsene (președintele CJ Neamț și al PSD Neamț), cu problemele sau deciziile sale controversate. Transmiterea unor mesaje audio înregistrate celor care răspund la un apel telefonic, ziua și noaptea, are scopul clar de a ostiliza. Rămâne de văzut dacă ostilizarea este gândită împotriva lui Arsene sau împotriva detractorilor lui pentru că, la modul general, la ce minți diabolice s-au lipit de câțiva ani de unele partide, te poți aștepta la orice.

Vestea a aflat de miercuri seara de această campanie cu mesaje otrăvite, primul avertisment primit de la un cititor fiind următorul: <<Salutare! Am primit azi un telefon de pe nr privat cu un mesaj inregistrat, voce femina, denigrandu-l pe Arsenie pt faptele sale de coruptie, cum a investit 2 mil de euro pt niste porti la intrare in oras in timp ce spitalele sunt mizerabile, cum a fost el arestat, etc. Chiar nu sunt pesedist dar modul acesta de a face politica imi provoaca scarba. Seara faina!>>.

Din câte se pare, operațiunea este în plină desfășurare, și alți nemțeni informând, public, pe facebook, despre primirea unor astfel de telefoane. Imaginea de la începutul articolului conține mesajul unui alt nemțean, de undeva din zona Tarcăului iar la comentarii sunt și alți cetățeni care spun că au primit mesaj similar după ce au fost sunați pe telefoane fixe sau mobile.

La prima vedere, mesajul audio e transmis de adversari ai lui Arsene. Luând în calcul toate ipotezele de lucru și detaliul că oamenii sunt sunați inclusiv noaptea (când e previzibil că se vor enerva că au fost treziți din somn) te poți gândi inclusiv la varianta (una dintr-un milion) ca, mizând pe efectul invers (iritare contra celui care sună), vreo minte bolnavă să nu creadă că îi face vreun bine PSD-istului șef de la Neamț, crezând că așa îl victimizează.

Deși oameni din anturajul lui Arsene au aflat de ieri despre această șarjă de telefoane, șeful PSD Neamț nu a avut nicio reacție publică pe acest subiect, până acum.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns