A deschis larg porţile PNL Piatra Neamţ!

chitic surugiu pnl stiri neamt ziar vestea

Primarul Dragoş Chitic, unul din membrii binomului de conducere a PNL Piatra Neamţ (împreună cu deputatul Radu Surugiu) a făcut un apel către toţi oamenii care cred în valorile de dreapta să se înscrie în PNL.

“Porţile PNL Neamţ sunt deschise pentru toţi cei care cred în valorile de dreapta, pentru toţi cei care vor să mi se alăture şi mie în demersul de a pune Piatra Neamţ pe o direcţie bună. Împreună vom câştiga în 2016 alegerile locale, PNL va da şi primarul şi majoritatea în CL Piatra Neamţ”, a spus Dragoş Chitic în conferinţa de presă de ieri de la PNL Piatra Neamţ.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “A deschis larg porţile PNL Piatra Neamţ!

  1. Domnule Vinca, dumneavoastră vedeți cine sta de paza porților deschise de la PNL? Mugur Cozmanciuc omul lui Fenechiu de la Iași, Surugiu Radu deputat de Suveava, omul lui omul lui Fenechiu de la Iași și dl Dragos Chitic care e independent, omul lui Pinalty. Ia gândiți.va câte sute de liberali se vor năpusti sa muncească și sa aducă voturi pentru oamenii de la iasi, Suceava și Botoșani. Mulți, nu??

  2. Pe primarul Chitic îl respect. Este un om de treaba. Da unde la găsit pe băiatul de langa ca e varza cu carne. Penelistii ăstia sunt plecați cu capul toți? Numai ciurucuri de felul ăsta ne baga pe gat? Da cinei mai votează vreo data??

Lasă un răspuns