A crăpat rețeaua Orange la Piatra Neamț!

Update. Probleme sunt in tot judetul Neamt dar si in alte judete…

Mii de pietreni acuză faptul că au rămas fără telefonie mobilă în rețeaua Orange. Oamenii au crezut inițial că au probleme cu artelele și au mers pe cauza demagnetizării cartelelor însă tot mai mulți utilizatori de Orange acuză că nu pot suna, fapt care exclude așadar motivul legate de cartele.

Avaria a intervenit în urmă cu circa o oră și, în urmă cu câteva minute, un comunicat Orange explică parțial despre ce este vorba: „Momentan, o parte dintre clienții noștri întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei”.

Întocmit eliptic, comunicatul de mai sus nu spune concret nimic despre natura avariei și nici nu anunță un termen (măcar estimativ) al rezolvării problemei.

Orange este lider de piață în Neamț având o cotă de peste 50 la sută din totalul abonaților sau utilizatorilor de cartele prepay.

Investiții în rețea în zonă nu au mai fost realizate de ani buni, practic firma utilizând aceeași infrastructură ca în urmă cu 10-15 ani, când numărul clienților era de câteva ori mai mic…

V.N.

One thought on “A crăpat rețeaua Orange la Piatra Neamț!

  1. Mai ,aiuritooo ! Mi-e sila sa te vad bagantu-te in seamă in mai toate articolele din presă. Mai tacă-ți gura si vezi-ți de sectantii tai.

Lasă un răspuns