A apărut tabloul cu Andrușcă! „Natură moartă cu tembel!”

Devenit obiect și subiect de ironii, bancuri, caricaturi, epigrame, balade critice etc, celebrul ministru nemțeam Dănuț Andrușcă nu putea să lase insensibile artele plastice. Deocamdată pictura i-a acordat atenția cuvenită (cine știe, poate urmează și vreun bust!), pe facebook fiind deja comentat la greu un tablou cu ministrul dat Economiei de județul Neamț.

<<Andrușcă, pastel>> e denumirea dată de Victor Ploscaru Art, contul care a făcut public acest interesant tablou. Nu e clar (cel puțin pentru autorul acestui articol) dacă e vorba de un tablou în sens clasic sau despre o prelucrare într-un program de editare foto. Dar rezultatul este unul cât se poate de interesant iar comentariile care curg pe facebook (la postarea de bază sau la shareuri) sunt la fel de incitante. Câteva exemple:

Vichi Stoiculescu …sau natură moartă cu tembel!
Luminita Marcoci Portretul e senzational, surprinde esenta, habar n-aveti!
Vichi Stoiculescu Hai măi, nu e abstract, abstract e ca-l avem ministru!
Neculai Mortun Numele picturii ar trebui sa fie ,,Prostia intruchipata ”
Luminita Marcoci Este o oda inchinata efortului fonator, sorry, creator. Observati conexiunea indisolubila in efortul conjugat al organului fonator cu cearcanele datorate nesomnului generat de responsabilitatile imense si cu acele cute de pe frunte sugerand adancimea gandirii. Habar n-aveti!
Vichi Stoiculescu E o parodie la „carul cu boi”, e numai un bou ramas de car, ratăcit si speriat de postură şi functie!
Clement Nemesniciuc De ce nu intelegeti ca omul e profund?Insasi privirea lui ne face sa intelegem finalitatea gestului.
Doru Ionescu I se citeste inteligenta pe…buze…

Surse neoficiale spun că tabloul e chiar tablou, nu o prelucrare foto…

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns