A 3-a zi la rând fără apă! Cei 18.000 de târgnemțeni vizați de un nou anunț dezastruos de la Apaserv!

Pentru a 3 zi la rând, cei peste 18.000 de locuitori din Târgu Neamț sunt vizați de un nou anunț în care li se spune că apa va fi cu presiune scăzută sau deloc, de azi dimineață de la ora 10 până mâine la ora 9.
Situația este cu atât mai neagră cu cât acești oameni au mai mai primit alte două anunțuri precedente, similare și au sperat de fiecare dată că ieri și acum azi vor avea, în sfârșit, apă la robinete.

<Pentru remedierea unor avarii la reţeaua de aducțiune a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusa în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune scăzută, existând în unele zone și posibilitatea opririi temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabila în Orașul Tg.Neamț, începând de astăzi 09.09.2021 ora 10,00 până la data de 10.09.2021 ora 09,00.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si mulțumim tuturor
beneficiarilor noștri pentru înțelegere!>, spune Apaserv într-un mesaj remis presei azi la ora 9,32, deci cu 28 de minute înainte ca el să intre în vigoare.

Târgnemțenii nu sunt singurii clienți „pedepsiți” astăzi de Apaserv. Alte câteva mii de nemțeni din Bicaz și Bălțătești au avut/au secetă la robinete:

<Având în vedere intervenția realizată la conducta de aducțiune din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Comuna Bălțătești, intervenție realizată în perioada 06.08-09.09.2021, ținând cont de consumul de apă potabila la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă și dispunerea branșamentelor în teren, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune scazută, existând în unele zone și posibilitatea opririi temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabila în Comuna Bălțătești, începând de astăzi 09.09.2021 ora 14,00 până la data de 10.09.2021 ora 13,00>.

<Având în vedere efectuarea unor lucrări la rețeaua publică de distribuție a apei potabile din Orașul Bicaz, Compania Județeană APA SERV S.A. anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 14.09.2021 între orele 08,00-16,00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Piatra Corbului, Pârâul Bașei, Uzinei, Energiei, din Orașul Bicaz.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați și mulțumim pentru înțelegere!>.

Apaserv este o companie la care CJ Neamț este acționar majoritar.

V.N.

One thought on “A 3-a zi la rând fără apă! Cei 18.000 de târgnemțeni vizați de un nou anunț dezastruos de la Apaserv!

  1. Referitor facturi E-ON –energie electrică

    Eu am constatat că în factura de regularizare E-On pe care am primit-o eu, este trecută o valoare dublă: o valoare pentru regularizare la care au adunat restanţele din estimare pentru aceeaşi perioadă şi apar nişte sume enorme.
    Factura trecută pe care am plătit-o cu întârziere (şi nu a fost operată în calculator), factura curentă şi ultima parte din perioada de regularizare apar ca restanţe, un consum de KW neplătit, deci rămâne o valoare de plată de 400-500 lei din regularizare. La această valoare se adaugă şi valorile restante şi /sau neoperate în calculator din estimare. In total apare o valoare de peste 900 lei (9 milioane în bani vechi).
    Nu sunt calculate corect aceste facturi apar sume duble, este o greşeală intenţionată în factura mea, sau aşa facturează pentru prostime? Nu am reuşit încă să –mi dau seama dacă pe măsură ce am achitat aceste facturi, aceste sume se scad şi din estimare şi din regularizare sau doar pe jumătate.

Lasă un răspuns