35.000 lei, amenzi date de Poliţia locală într-o săptămână

În ultima săptămână Poliția Locală Piatra-Neamț a acordat un număr de 166 sancțiuni contravenționale în valoare de 34.770 lei, anunţă Serviciul de Comunicare de la Primăria Piatra Neamţ.

Printre faptele sancționate se numără 53 de amenzi acordate pentru încălcarea normelor  de conviețuire socială dintre care: 33 pentru  cerșetorie, 9 pentru consum de băuturi alcoolice în loc nepermis și 11 pentru alte tipuri de acțiuni care au dus la tulburarea ordinii și liniștii publice.
Aceleași măsuri au fost aplicate și pentru cele 10 acte de încălcare a normelor de gospodărire, întreținere, curățenie și probleme ce privesc estetica orașului; Alte 11 sancțiuni pentru încălcarea legislației privind protecția mediului.

Ordinea publică, creșterea gradului de confort și siguranță pentru populație reprezintă o prioritate pentru municipalitatea pietreană. Primăria Piatra-Neamț prin Poliția Locală, derulează zilnic acțiuni pentru combaterea faptelor antisociale și sancționarea persoanelor care prin încălcarea legii produc un disconfort cetățenilor orașului, anunţă sursa citată.

,, Am reorganizat Poliția Locală astfel încât numărul de agenți prezenți pe stradă să fie mai mare, iar cetățenii orașului să se simtă în siguranță și totodată protejați. Municipiul Piatra-Neamț trebuie să se mențină un oraș sigur, iar cei care prin încălcarea legii creează un disconfort să știe că vor fi sancționați.” a declarat un reprezentant al Pirmăriei Piatra Neamţ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serviciul Comunicare

Comentarii Facebook

One thought on “35.000 lei, amenzi date de Poliţia locală într-o săptămână

  1. Daaaa….au muncit de s-au spart. Au amendat 3 boschetari din fata magazinului Adridan…o baba de la Scoala 4 de pe colt care vindea flori si facea mega evaziune…niste betivani apoi,care nici nu stiu ce au semnat….sunt curios,cate amenzi de astea se si concretizeaza ca fiind platite? Alo,domnilor „politisti”,da pe cand putina patrulare nocturna prin zona barurilor Euforia din Precista? Sau nu aveti curajul? Vai de voi…inutila adunatura mai sunteti. Si jalnica. Dati burtile alea jos ca sunteti de tot rasul. Si folositi niste deodorant de corp,serios…..

Lasă un răspuns