Salubritas începe acţiunea de dezinsecţie – deratizare pe domeniul public din Piatra Neamţ

Începând cu data de 21 mai, Primăria municipiului Piatra-Neamț, prin societatea Consiliului Local – SC Salubritas, va demara acţiunile de dezinsecţie – deratizare pe raza municipiului Piatra-Neamţ, pe spaţiile domeniului public și privat al municipalităţii (spaţii verzi, zone recreaţionale), căminele și canalele aferente reţelelor tehnico-edilitare. Lucrările de dezinsecție și deratizare se vor desfășura, pe cât posibil, pe parcursul nopții, pentru a reduce disconfortul  populației, și se vor finaliza în data de 01.06.2018. Perioada de dezinsecție și deratizare se poate prelungi în cazul în care condițiile meteorologice nu vor permite desfășurarea activităților specifice.  În cadrul acțiunii sunt folosite substanțe aprobate de către  Direcția de Sănătate Publică.

          Informăm cu această ocazie despre obligaţia cetăţenilor cu gospodării individuale, operatorilor economici, instituţiilor publice şi asociaţiilor de proprietari/locatari de a asigura combaterea şi stingerea focarelor determinate de insecte şi rozătoare vectoare, purtătoare de maladii transmisibile şi/sau generatoare de disconfort din gospodăria proprie sau din spaţiile pe care le deţin cu orice titlu.

Rugăm cetățenii ca, pe toată perioada desfășurării Programului de dezinsecție, să evite staționarea în zonele de acțiune ale echipelor care desfășoară astfel de activități și să acorde o atenție sporită copiilor și animalelor de companie.

Primaria Piatra Neamt

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Salubritas începe acţiunea de dezinsecţie – deratizare pe domeniul public din Piatra Neamţ

  1. Mai intai sa tunda iarba frate ca are 1 m in inaltime si dupa sa dea cu apa cu dero

Lasă un răspuns