7 salariați din Primăria Poiana Teiului, pozitiv coronavirus

7 salariați din cei 20 de la Primăria Poiana Teiului sunt confirmați pozitiv cu Covid 19 – este informația momentului, confirmată pentru Vestea.net și de primarul Ana Ancuța.
Primul dintre ei a fost testat luni (urma să plece în străinătate, de asta și-a făcut testul) și confirmarea a venit marți – pozitiv! Din acel moment, primarul Ana Ancuța a demarat testarea întregului personal. 6 dintre angajați nu au făcut testul (nu erau în zonă sau au refuzat, în scris sau verbal – viceprimarul, secretarul, anajații de la cadastru, fond funciar, asistentul veterinar și un muncitor), ceilalți au fost testați de o firmă privată. Între momentul testării și venirea rezultatelor, toți angajații au fost trimiși 2 zile în concediu iar Primăria a fost dezinfectată, informează primarul Ana Ancuța.
Azi au venit rezultatele și alți 6 salariați au fost confirmați pozitiv, deci total 7 cu tot cu cel de la care a plecat alarma. „Din ce ne-a comunicat DSP-ul, cei negativ pot veni la muncă, normal, iar cei confirmați pozitiv – sunt toți asimptomatici – vor rămâne acasă, în izolare”, a mai punctat primarul.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns