67.000 de romașcani lăsați fără apă, noaptea, o săptămână, de Apaserv-ul condus de Angheluță

Deși în ultima vreme a tot plouat, cei 67.000 de locuitori din Roman sunt iar lăsați fără apă, noaptea, timp de o săptămână, de compania Apaserv al cărei manager este Vlad Angheluță.

Din cauza perioadei secetoase ce a condus la scăderea drastică a nivelului pânzei freatice și a neacumulării apei în rezervoarele din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Municipiul Roman, Compania Județeana APA SERV S.A.este pusă în situația neplăcuta de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Roman, în perioada 22.03.2024-29.03.2024 în intervalul orar 23.00-06.00″ – acesta este anunțul făcut public ieri de compania care furnizează apă în Neamț în sistem monopol.

Vestea folosește numărul de 67.000 de locuitori pentru municipiul Roman conform cifrelor utilizate de Prefectura Neamț în perioada pandemiei.

Fragment din informațiile difuzate de Prefectura Neamț în perioada Covid

Directorul Vlad Angheluță este membru și activist PSD, partid căruia i-a făcut campanie de-a lungul timpului. El a fost numit din nou în 2023 în fruntea acestei companii după ce conducerea PSD Neamț a fost preluată de Daniel Harpa.

D.V.