59 de vitezomani, amendați de polițiști în doar șase ore!

Aproape 60 de vitezomani au fost amendați de polițiștii nemțeni de la Rutieră, într-un interval de doar șase ore, în urma unei acțiuni desfășurate vinerea trecută, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.
Polițiștii nemțeni, alături de cei băcăuani și ieșeni, au desfășurat activități de monitorizare și supraveghere a traficului rutier, în intervalul orar 14.00 – 20.00. Combaterera vitezei excesive și prevenirea consecințelor grave rezultate din această abatere de la regimul circulației pe drumurile publice au reprezentat principalul scop al acestei acțiuni comune”, a declarat subinspector de poliție Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.
„Razia” s-a desfășurat pe tronsonul de drum cuprins între Secuieni și Hanul Ancuței, unde s-a acționat cu patru aparate radar din dotarea IPJ Neamț și alte două din județele vecine.
Cu prilejul acestei acțiuni, au fost constatate 89 de abateri privind normele de circulație rutieră și au fost sancționați 59 de șoferi care au călcat prea tare pedala de accelerație. Doi dintre aceștia au rămas fără permisele de conducere, după ce oamenii legii i-au surprins circulând cu o viteză ce depășea cu 50 km/h limita maximă admisă pentru sectorul de drum respectiv.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns