59 de posturi scoase la concurs de Poliția Neamț

În perioada 3-7 octombrie 2016, persoanele care doresc să participe la concursurile organizate în vederea ocupării posturilor scoase la concurs, pot depune cereri de înscriere, la sediul IPJ Neamț, informează purtătorul de cuvânt al instituției. Cererile se primesc zilnic, între orele 08.00-16.00.

Publicăm în cele ce urmează conținutul comunicatului de presă remis de Inspectoratul Județean de Poliție Neamț.

Posturile vacante sunt prevăzute în statul de organizare a IPJ Neamț, astfel: – în mediul rural – 30 de funcții de ajutor șef post în cadrul posturilor de poliţie rurală; – în mediul urban – 22 de funcții de agent de siguranță publică și patrulare în cadrul birourilor/compartimentelor de ordine publică de la Poliția mun. Piatra Neamț (9), Poliția mun. Roman (9); Poliția oraș Bicaz (2) și Poliția oraș Tg. Neamț (2). – structura de poliție canină – 6 funcții de agent (conductori câini) în cadrul Poliției mun. Piatra Neamț (3), Poliției mun. Roman (1), Poliției oraș Tg. Neamț (1) și Poliției oraș Bicaz (1); – structura de poliție rutieră –agent II, din cadrul Poliției orașului Roznov – Compartimentul Rutier, prevăzut la poziția 625 în statul de organizare.
Referitor la cele 30 de funcții de ajutor șef post din mediul rural, precizăm faptul că acestea sunt repartizate la următoarele Posturi de Poliție: Rediu(1),Candesti(1), Savinesti(2), Costisa(1), Sabaoani(1), Raucesti(1), Garcina(1), Alxandru cel Bun(1), Razboieni(1), Tupilati(1), Doljesti(1), Bira(1), Romani(1), Secuieni(2), Moldoveni(1), V.Ursului(1), Bozieni(1), Pancesti(1), Dulcesti(1), Ruginoasa(1), Valeni(1), B.Ardelean(1), Bicaz-Chei(1), Cracaoani(1), Baltatesti(1), Urecheni(2), Timisesti(1). Înscrierea candidaților se va face separat pentru: – posturile de ordine publică – mediul rural (ajutor şef post); – posturile de ordine publică – mediul urban (agent de siguranţă publică şi patrulare); – posturile din structura de poliţie canină (agent conductori câini). Anexa nr. 9 În acest sens, candidații au posibilitatea de a se înscrie doar la una din cele trei structuri precizate mai sus, fapt care va fi specificat încă de la început, în cererea de înscriere. Este interzisă înscrierea la concurs la mai multe structuri sau linii de muncă, după caz, candidații fiind obligați să opteze, cu ocazia depunerii cererii de înscriere, pentru o singură structură, sau o singură linie de muncă, după caz, întrucât concursul va avea loc în aceeaşi zi, la aceeaşi oră pentru toate specialităţile şi liniile de muncă. Precizăm faptul că înscrierea la concursurile organizate pentru ocuparea locurilor vacante pe respectiva structură( ordine publică-urban, ordine publică- rural, poliție canină), prin încadrare directă, se face la comun, iar în funcție de media obținută în urma examenului se va face repartizarea pe locurile vacante din cadrul structurii respective. Condițiile de participare, tematica și bibliografia vor fi postate pe site-ul IPJ Neamț, http://nt.politiaromana.ro/ , secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs , cât și la avizierul unității din strada Eroilor, nr.16, Piatra Neamț.

V.N.

Lasă un răspuns