5000 de oameni i-au cântat Mulți Ani Trăiască lui Cozmanciuc, alături de Rareș Bogdan și Ludovic Orban! / Lansare candidați PNL la Neamț

5000 de nemțeni i-au cântat joi seara (9 mai 2019) Mulți Ani Trăiască lui Mugur Cozmanciuc, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, la finele mitingului electoral PNL de lansare a candidaților pentru europarlamentare. Alături de membrii și simpatizanții PNL veniți din toate colțurile județului Neamț s-au alăturat corului de urări și candidații liberali, și liderii din conducerea cetrală aflați pe scena evenimentului, în frunte cu Rareș Bogdan (numărul 1 pe lista PNL) și cu Ludovic Orban, președintele partidului.

De fapt, Orban a fost și cel care a dat tonul la cântec pentru Cozmanciuc. Conform tipicului, Orban a vorbit ultimul și la final, chiar înainte ca din tavan să cadă numeroasele confeti galbene, președintele partidului l-a chemat lângă el pe Cozmanciuc, a spus celor din sală că este ziua de naștere a liderului organizației județene Neamț și i-a provocat pe participanți să cânte un Mulți Ani Trăiască pe care sărbătoritul îl va ține minte multă vreme.

Iar sala a rezonat cum nu se putea mai bine. Iar după versul „Și cine să trăiască?”, Orban a cântat „Mugur să trăiască” iar Cozmanciuc a completat instant „Poporul român și România să trăiască!”.

Cozmanciuc nu a fost doar sărbătoritul zilei și gazda evenimentului. Dacă la momentul în care sala i-a primit cu aplauze pe candidați și musafiri, șeful PNL Neamț era împreună cu aceștia din urmă iar la microfon pe post de MC era Daniel Vasiliu (secretar general adjunct PNL Neamț), după ce invitații au ajuns pe scenă și după intonarea Imnului României și a Imnului Uniunii Europene, oficiile de prezentator au fost făcute de Cozmanciuc, care le-a dat cuvântul celor de la centru sau din alte județe (Suceava, Botoșani, Iași, Bacău), liderilor din Neamț (Lucian Micu, Dragoș Chitic, Eugen Țapu, Laurențiu Leoreanu), candidaților. Ultimul candidat care a vorbit a fost Rareș Bogdan care l-a prezentat el, la finele speech-ului său, pe Ludovic Orban.

Mai jos, imagini de la începutul evenimentului PNL de la Piatra Neamț:

Ad. V.
foto – D.V.

One thought on “5000 de oameni i-au cântat Mulți Ani Trăiască lui Cozmanciuc, alături de Rareș Bogdan și Ludovic Orban! / Lansare candidați PNL la Neamț

  1. Astia sunt liberali, tot asa cum baronii lui Dragnea sunt social-democrati..O manifestare penibila, cu urlete si istericale.In plus, nu au fost chiar 5000 de oameni…Sa vedem daca in Piatra Neamt vor lua macar atatea voturi cati oameni au fost in sala..

Lasă un răspuns