50 de ani! Fiu, soţ, tată, socru, primar…

50 de ani de viaţă a sărbătorit ieri unul din cei mai cunoscuţi primari nemţeni, Este vorba de un primar aflat la al 3-lea (sau al patrulea!) mandat, este vorba de Nicu Chirilă, edilul de la Ruginoasa.

„50 de ani de viata, cu bucurii, provocari si oameni buni alaturi. Sunt fiu, sot, tata si socru si tot ce imi doresc e sanatate si sa ii am mereu alaturi pe cei iubiti.
Va multumesc tuturor pentru urarile frumoase si gandurile bune transmise la ceas de sarbatoare. Sa avem cu totii parte de fericire si credinta”, a fost mesajul transmis ieri de Chirilă ca răspuns la felicitările primite.

Şi, cu siguranţă, cele mai importante felicitări sunt cele venite de la persoanele cele mai dragi, de la cei din familie, cum este şi cel de mai jos transmis de fiica sărbătoritului, de Eliza Chirilă: „La multi ani, tata! Cuvintele sunt prea sarace pentru a putea exprima tot ceea ce insemni pentru noi. Iti multumim, suflet bun! Te iubim!”.

Dacă în alţi ani, ziua de naştere l-a prins fie în drum la Bucureşti, cu vreun proiect care trebuia aprobat la finanţare sau la vreo intervenţie la inundaţii, în acest an Nicu Chirilă şi-a sărbătorit ziua ca tot românul, alături de o mână de rude şi de prieteni. Vezi clipul video de mai jos:

……………

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns