50.000 de romașcani loviți devastator de Apaserv! Fără apă la robinete din noaptea asta!

Cei 50.000 de locuitori ai municipiului Roman sunt din nou victima Companiei Apaserv care anunță că din cauza unor „manevre specifice” la o conductă magistrală reduce presiunea la robinete – cu posibilitatea ca în unele zone să fie oprită alimentarea TOTAL! – de la miezul nopții de duminică spre luni.

„Având în vedere efectuarea unor manevre specifice la conducta de aducțiune din care se realizează alimentarea cu apa potabila a Municipiului Roman, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusa in situația neplăcuta de a furniza apa cu presiune scăzută, existând in unele zone si posibilitatea opririi temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apa potabila in Municipiul Roman, începând de astăzi, 14.02.2021, ora 24,00 pana la data de 15.02.2021 ora 05,00″ – este anunțul celor de la Compania Apaserv, care, reamintim e o firmă care asigură servicii tip monopol, adică beneficiarii nu au posibilitatea de a lua apă potabilă din altă parte.

Evident că romașcanii nu vor fi deloc bucuroși de acest mesaj, mai ales că în urmă cu câteva zile ar fi fost o situație similară. Mai mult, locuitorii aceluiași municipiu au fost în 2017 victimele cele mai afectate ale managementului defectuos a Companiei la care CJ Neamț este acționar majoritar, primind luni de zile apa cu porția, într-un program absolut infernal.

D.V.

One thought on “50.000 de romașcani loviți devastator de Apaserv! Fără apă la robinete din noaptea asta!

  1. Vezi ca baietii de la Romanul Financiar au descalcit itele problemei. Are probleme EON in zona Roman, iar Apavital nu a putut livra la Roman la fel multa apa ca pana acum. Din articol se mai intelege ca de un an de zile Apaserv depinde zi de zi de apa luata de la Iasi, ca sa alimenteze Romanul 24 de ore din 24.

Lasă un răspuns