5 răniţi în 4 accidente

acc

În ziua de 13.07.2014, în jurul orei 06.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați despre faptul că pe DN 15D, în localitatea Bahna Mare, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 62 ani, conducea un autoturism pe DN 15D, înainte de a intra în localitatea Bahna Mare, intr-o curba periculoasă la stânga a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de telegraf și o cioata de pe partea dreapta a sensului sau de deplasare. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea ușoară a pasagerei din dreapta față, o tânără de 21 de ani, din Iași.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 13.07.2014, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați despre faptul că pe DJ 207B, în localitatea Cordun, a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism al cărui conducător auto a surprins și accidentat un biciclist, care ar fi schimbat direcția de mers la stânga fără să se asigure.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 13.07.2014, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Stănița au fost sesizați despre faptul că pe DC 64, în localitatea Veja, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unui minor de 8 ani. Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 40 de ani conducea un vehicul cu tracțiune animală pe DC 64, încredințează conducerea atelajului unui minor de 10 ani, moment în care de drugul din stânga atelajului se prinde cu mana dreapta un minor care circula pe bicicletă și care datorita neatenției se dezechilibrează și cade sub roata stânga spate a atelajului, fiind accidentat.
După producerea accidentului minorul de 8 ani este transportat cu atelajul hipo la domiciliul părinților acestuia, căruțașul părăsind locul accidentului.
În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpă și părăsirea locului accidentului.

În ziua de 13.07.2014, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați despre faptul că pe b-dul Decebal, a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, condus de către o femeie de 51 de ani, care a surprins şi accidentat un bărbat de 41 de ani ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, traversând strada prin loc nepermis. În cauză se efectuează cercetări.

sursa: IPJ Neamţ

Lasă un răspuns