440 de răniţi în confruntările de la miting. 24 de jandarmi şi 416 civili au primit îngrijiri medicale!

Un număr de 440 de persoane au primit asistenţă medicală în Piaţa Victoriei, dintre aceste 65 fiind transportate la spital, în urma mitingului de vineri.

”440 de intervenţii pentru acordare asistenţă medicală la faţa locului (24 jandarmi), în urma cărora 65 de persoane au fost transportate la spital (9 jandarmi)”, precizează ISU.

În Piaţa Victoriei au fost prezente 17 ambulanţe SMURD de prim ajutor, 13 ambulanţe pentru multiple victime, toate deservite de medici, 3 motociclete SMURD, o maşină de suport logistic medical, 13 maşini de pompieri, un centru de comandă şi coordonare, 56 de paramedici pentru preluarea răniţilor.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “440 de răniţi în confruntările de la miting. 24 de jandarmi şi 416 civili au primit îngrijiri medicale!

  1. Slugile analfabete sub forma unei turme de prosti de la jandarmerie au actionat violent nejustificat impotriva unor oameni care protestau pasnic fara sa deranjeze pe nimeni.

    Gradul de neprofesionalism si slugarnicie a institutiilor din aceasta tara platite de cetatenii batuti din piata Victoriei este ireal.

    Aceasta tara clocaie de interlopi si clanuri de tigani iar lasii burtosi din jandarmerie care au fugit si si-au lasat colegii sa fie batuti si-au gasit tinte cetatenii cinstiti care protestau fara sa deranjeze pe nimeni .

    Imaginea a ce s-a intimplat aseara este imaginea unei tari conduse de prosti patologici incompetenti slugi si lichele.

    Este imaginea disolutiei puterii din aceasta tara si premiza dezintegrarii ei.

Lasă un răspuns