Primarul Chitic cere pentru echipa de fotbal: folosinţa gratuită a etajelor 3 şi 4 de birouri plus cantina şi sali de mese

Consilierii locali din Piatra Neamţ au astăzi, din nou, pe ordinea de zi un proiect referitor la darea în folosinţă către CSM Ceahlăul (asociaţia nou-înfiinţată cu echipă de fotbal înscrisă în Liga a 5-a) a unor spaţii din incinta Complexului Stadion din zona Borzoghian.

Proiectul de hotărâre (nr. 6 de pe ordinea de zi) se referă, din titlu, la „transmiterea în folosinţă gratuită către Asociaţia Club Sportiv Municipal a unor spaţii din incinta Stadionului Municipal”.

Vedeţi mai jos respectivul proiect în care nu se face nicio referire la accesul la terenul de joc (care ar trebui să fie o prioritate pentru o echipă de fotbal) ci doar la partea de alimentaţie publică şi la cele două etaje de birouri:

Unul din documentele-anexă (referat de aprobare) care însoţeşte proiectul menţionează şi cine este iniţiatorul – primarul Dragoş Chitic:

Echipa CSM a debutat cu câteva victorii în Liga a 5-a de Fotbal. Mai în glumă mai în serios, cârcotaşii au stabilit că suprafaţa desfăşurată a celor etaje de birouri (fără a mai pune la socoteală sălile de mese, bucătărie etc) este de vreo două ori mai mare decât suprafaţa tuturor vestiarelor de la terenurile de joc din respectiva divizie. Cert este că suprafaţa celor două etaje de birouri ar fi suficientă pentru desfăşurarea de activităţi specifice de management pentru un staff care, ca număr, ar putea fi de vreo două ori mai numeros decât lotul unei echipe de fotbal.

D.V.

cop-stadion

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns