4 tineri au murit într-un accident de coșmar, zdrobiți sub un TIR! Aveau între 18 și 26 de ani!

Un groaznic accident de circulație care a avut loc aproximativ la ora 4 și 5 minute în această dimineață s-a soldat cu decesul tuturor celor 4 tineri care se aflau în mașina care a ajuns sub un TIR. Practic un autoturism a intrat sub un TIR, în comuna Ceahlău, satul Bistricioara, mașina a fost aproape „decapotată” în urma impactului iar cei 4 ocupanți ai locurilor din autorism au rămas încarcerați.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, Smurd, Ambulanță, ISU. La ora 4.50 s-a reușit degajarea tuturor victimelor din mașina făcută armonică însă, din păcate, a fost prea târziu pentru toți cei 4 tineri, fiind declarat decesul pentru fiecare dintre ei.

„E un coșmar aici. E de neînchipuit. 4 tineri, cu vârste, din ce am înțeles, între 18 și 26 de ani. Nu au avut nicio șansă, mașina lor a intrat puternic în camionul care era staționat, nu era nimeni în el din câte am înțeles. Cred că deja încep să vină rudele, se aud plânsete… E crunt. Crunt tare”, a declarat, pentru Vestea, un șofer care a ajuns și el, în urmă cu câteva minute, la locul faptei.

Vom reveni

V.N.

 

 

Lasă un răspuns