4 străzi din Piatra Neamț lăsate azi fără apă! Anunțul a fost făcut cu o oră înainte!


„Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Judeţeană APA SERV SA anunţă  întreruperea furnizării apei potabile astăzi 09.07.2020 între orele 10,30-16,00 în Municipiul Piatra Neamţ.

Sunt afectaţi utilizatorii de pe străzile: Aleea Garofiţei, Constantin Mătasă, Aleea Armoniei şi Aleea Ulmilor. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru limitarea avariei şi pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul  Companiei  http://www.apaserv.” – acesta este mesajul transmis de operatorul de tip monopol din Piatra Neamț.

Și ca să probeze încă o dată că e o companie care oferă prețuri mari și servicii proaste, Apaserv a făcut public acest anunț la ora 9,40, deci cu mai puțin de o oră înainte de momentul întreruperii furnizării apei.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns