4 jucători exilaţi din lotul CSM Ceahlăul!

CSM Ceahlăul a anunţat că se desparte de 4 jucători care au fost până acum în lot, conform unui comunicat făcut public de Gelu Crăcană. Astfel, în cazul a 2 jucători (Sorin Pintilie și Ștefan Ungureanu) este vorba de încetarea contractelor, prin acord comun, un altul (Marius Rusu) a fost trimis să se antrebeze cu juniorii şi al patrulea (Toma Nicolau) nu mai face parte din lot dar trece în corpul „TESA”, cupându-se în continuare de Comunicare.

Mai jos, integral, respectivul comunicat:

<<Comunicat de presă:
Modificări în lotul CSM Ceahlăul Piatra Neamț Conducerea clubului de fotbal CSM Ceahlăul Piatra Neamț a anunțat astăzi, 23 aprilie 2018, o serie de modificări privind componența lotului de jucători pentru perioada competițională rămasă până la finele sezonului 2017-2018.
Începând cu data de 01.03.2018 au încetat, de comun acord, contractele jucătorilor Sorin Pintilie și Ștefan Ungureanu. Totodată, în ceea ce privește situația jucătorului Marius Rusu, conducerea clubului a decis ca acesta să desfășoare antrenamente cu echipa de Juniori A a clubului, pânã la sfârșitul sezonului. Toma Nicolau nu mai face parte din lotul de jucători pentru acest sezon și va ocupa în continuare rolul de responsabil de marketing și comunicare.
”În primul rând vreau să le mulțumesc jucătorilor care nu mai fac parte din lot pentru rolul pe care l-au avut în rezultatele bune ale echipei. În acelasi timp vreau să asigur suporterii că ținta este în continuare promovarea în Liga 3 și că depunem toate eforturile necesare în acest sens. Am mare încredere atât în jucători căt și în tehnicieni că vor găsi resursele și motivarea necesară pentru atingerea obiectivului. Hai Ceahlăul!”
Cătălin Roca, președinte CSM Ceahlăul>>.

D.V. /  foto: Gelu CRACANA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns