4 accidente, 5 victime

Cinci persoane au fost rănite ieri în patru accidente rutiere ce au avut loc pe șoselele din județ, informează un comunicat de presă al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț. Primul s-a petrecut cu puțin înainte de ora 8, la Roman, când două taxiuri s-au tamponat. În urma impactului, o tânără de 27 de ani a suferit un traumatism cranio cerebral acut închis și hematom frontal, în timp ce un bărbat de 64 de ani a fost diagnosticat cu politraumatism. Ambele persoane au fost transportate la Centrul de Primire Urgențe a Spitalului Municipal din Roman.
Următorul accident a avut loc la Văratec iar victimă i-a căzut un bătrân de 83 de ani, care a fost lovit de o mașină. Bărbatul a suferit un traumatism al coloanei lombare, fiind transportat la Iași. Un alt pieton, de 70 de ani, a fost lovit de o mașină la Bicaz Chei, iar după ce i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului a refuzat să meargă la spital.
Ultimul eveniment rutier a avut loc ieri seară, puțin după ora 20.00, la Vânători – Neamț, iar victima – o femeie de 37 de ani – a fost diagnosticată cu traumatism cranio cerebral și a fost dusă la Spitalul Orășenesc din Târgu Neamț, ulterior fiind transferată la UPU Piatra Neamț.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns